99
Ons mooie team
stelt zich voor...

Ons team stelt zich voor...

Wat is een goede kinderopvang zonder haar groepsbegeleiders. Wij stellen ons even voor...
Jeannette

Op Kinderopvang de Speelhoek ben ik, Jeannette Koopmans, het vaste gezicht op de groep. Ik ben 9 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang en daarna begonnen als zelfstandig gastouder. De liefde die een kind geeft en die ik aan de kinderen mag geven is en blijft bijzonder. Elke dag geniet ik van de kinderen. Het was altijd een droom van mij om een eigen kinderopvang te starten. Naast eigenaresse van Kinderopvang de Speelhoek ben ik ook kindercoach, trainster Rots & Water en docent Nederlandse babygebaren.

Maaike

Hallo Allemaal, mijn naam is Maaike Boezerooy. Ik ben sinds 01-06-2019 werkzaam bij de Speelhoek. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen bij ons en met een leuke dag achter de rug naar huis gaan. 

Richtje

Hallo, ik ben Richtje en ben sinds september 2022 werkzaam bij de Speelhoek. Je zult mij vooral vinden op de BSO. Hiervoor ben ik zeventien jaar lang gastouder geweest. Werken met kinderen vind ik ontzettend leuk, ieder kind is uniek.

Geraldien

Hallo, mijn naam is Geraldien en ben werkzaam bij kinderopvang de Speelhoek sinds 2021. Het mooie aan mijn werk vind ik dat ieder kind uniek is en zich ontwikkelt op zijn of haar eigen manier. Ieder kind mag er zijn. Het is leuk om kinderen uitdaging te bieden in de leeftijdscategorie waar hij of zij in zit. Ik hoop u snel te ontmoeten bij kinderopvang de Speelhoek!

Renate

Dag allemaal, mijn naam is Renate de Groot. Sinds september 2022 mag ik werken op de Speelhoek. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en thuis voelen, zodat ouders/verzorgers met een gerust hart hun eigen werk kunnen doen. Mijn eigen werkdag is geslaagd wanneer ik blije kinderen en tevreden ouders/verzorgers zie tijdens het ophalen. Tot snel!

Claudia

Ik ben Claudia Punter en sinds mei 2022 werkzaam bij kinderopvang de Speelhoek. Toen ik klein was wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen erg leuk. Ook vind ik het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen.

José

Hoi allemaal, Mijn naam is José van den Tweel. 29 jaar en werk sinds 1-01-2022 bij kinderopvang de Speelhoek. Dit doe ik met heel veel plezier. Ik geniet van de kinderen om me heen. Het is een fijne plek voor iedereen, want ieder kind is uniek!

Lydia

Mijn naam is Lydia Gol en ik ben sinds 2021 werkzaam bij kinderopvang de Speelhoek. Je kunt mij zowel op het kinderdagverblijf vinden als op de BSO. Juist die afwisseling en de kleinschaligheid is wat het werken op de Speelhoek zo leuk maakt voor mij.

Sanne

Hallo allemaal, mijn naam is Sanne Boezerooy. In 2023 ben ik geslaagd voor de bbl opleiding gespecialiseerd pedagogische medewerker. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen bij ons op de groep en vind ik het erg leuk om gevarieerde activiteiten met de kinderen te doen en zo te zien hoe ze stappen maken in hun ontwikkeling.

Contact


Kinderopvang de Speelhoek biedt opvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend langskomen? Neem dan gerust contact op met Jeannette Koopmans:

  info@kinderopvangdespeelhoek.nl
  06-27463974

Copyright 2024 Kinderopvangdespeelhoek.nl
Website en vormgeving: